20 jaar

20 jaar Bizon dat vieren we samen!

Dit jaar helaas geen grootse en feestelijke klantendag, dat houden we gewoon nog te goed. We komen wel graag langs om bij te praten en dan nemen we meteen een presentje mee want wie jarig is, trakteert! Ook geven we graag een kijkje achter de schermen en blikken we met alle collega's terug op 20 jaar Bizon in interviews en een exclusieve Brithday video.

Bizon Software is jarig

2020 is een jubileumjaar voor Bizon Software. Het is namelijk feest! Op dinsdag 15 september 2020 bestaat Bizon Software precies 20 jaar. Dit feit willen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan en vieren we graag met jullie, onze klanten, (oud) collega’s en andere relaties. We staan op een aantal momenten stil bij deze verjaardag en kijken terug op 20 jaar Bizon.

Feestelijke Klantendag

Elk jaar maken we tijd om elkaar fysiek te ontmoeten, te netwerken en kennis te delen onder het genot van een hapje en drankje tijdens de jaarlijkse klantendag. Dit jaar zou de klantendag op dinsdag 15 september groter en feestelijker plaatsvinden omdat we samen met jullie onze verjaardag wilden vieren! Helaas kan dit event dit jaar, gezien de situatie rondom het coronavirus, niet plaatsvinden. We wilden (nog) geen concessies doen in het programma en de feestelijke opzet die we voor ogen hadden. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Dus houden we deze feestelijke klantendag te goed!

Bijpraten tijdens een persoonlijke ontmoeting

Wel komen we graag voor een persoonlijke ontmoeting bij je langs (uiteraard op gepaste afstand). Maak een afspraak met Frank, Ruud of Theo! Zij horen graag hoe het met jou gaat en vertellen je meer over de laatste ontwikkelingen van Bizon. Bovendien nemen ze een cadeautje mee. Want wie jarig is, trakteert! Laat je gegevens achter en we maken een afspraak met je.

20 jaar Bizon

We zijn trots op ons 20 jarig bestaan! Hoewel de software continu verandert, is onze missie onveranderd. We willen nog altijd jouw werk makkelijker maken door financiële en administratieve processen te vereenvoudigen met betrouwbare en veilige softwarepakketten.

We zijn ook trots op onze klanten! Omdat we altijd samen met onze klanten willen groeien en ontwikkelen om een positieve bijdrage te leveren voor jouw organisatie voor de lange termijn.

Bizon sfeer

Wat ook onveranderd is, is de Bizon sfeer! Dat beamen eigenlijk alle collega’s wanneer we samen terug kijken op 20 jaar Bizon, bekijk daarvoor de bovenstaande Birthday video. Bovendien kijken we in een serie interviews met collega’s terug op 20 jaar Bizon. Benieuwd naar de gezichten achter Bizon? Lees dan zeker deze interviews.

icon