PE punten behalen met de Bizon Academy

  • Geplaatst op 27 september 2021
  • Door : Ruud Stijnen | Adviseur Bewindvoerders

Je doet veel kennis op in de Bizon Software Academy. Sluit de modules af met een kennistest en ontvang een bewijs van deelname. Vergroot je kennis voor een soepele werkdag en voldoe aan de scholingseisen. Win- win - win, lees verder hoe dat werkt.

Bizon Software Academy

Het is ons doel dat jij alles uit onze software haalt om jouw werk makkelijker te maken. Exclusief voor klanten hebben we daarom de Bizon Academy ingericht: een gratis e-learning omgeving met korte video’s, presentaties, handleidingen, releasenotes en andere downloads.

Goed gevuld

Wij hebben op dit moment al meer dan 18 uur les materiaal, opdrachten en toetsen voor je klaar staan. Sluit modules af met een kennistest en vraag een bewijs van deelname.

Bewijs van deelname

Heb je een complete module afgerond, dan is het mogelijk om een bewijs van deelname aan te vragen. Wij schrijven dan een persoonlijk certificaat uit waarop staat welke modules jij hebt doorlopen. Dit kan dienen als bewijs voor het voldoen aan je scholingseis. Voor de brancheverenigingen, NBBI en de NBBP, geldt dat je met het volgen van de E-learning je PE kunt behalen. Bovendien zijn wij nog met andere brancheverenigingen in gesprek over het behalen van PE punten met de Bizon Academy.

Een bewijs van deelname voor de complete E-learning of bepaalde modules kun je opvragen door te mailen naar academy@bizonsoftware.nl.

Psst, wist je dat …

Er is ook een app beschikbaar van de Bizon software Academy, download hem nu in de App store of Play store!

icon