De winnaar is bekend – Bizon Academy

  • Geplaatst op 24 mei 2022
  • Door : Ruud Stijnen | Adviseur Bewindvoerders

Iedereen kan weleens wat aanmoediging gebruiken, daarom hebben we een mooie prijs verloot onder onze Academy cursisten.

Ontzettend leuk dat zoveel cursisten zich hebben opgegeven om kans te maken op een stoelmassage.

De winnaar is bekend!

Tromgeroffel …… Yurdagul van Fivoor kijkt ontzettend uit naar de stoelmassage waar zij samen met haar collega’s van mag genieten.

Yurdagul ervaart de Academy als positief: “Het is soms lastig om er genoeg tijd voor vrij te maken. Maar wanneer ik dat doe merk ik hoe leerzaam het is. Ik doe er veel ervaring op en haal er praktische tips uit. Wij gebruiken slechts een gedeelte van het softwarepakket dus daarom volg ik vooral de modules uit de Academy die voor mij van belang zijn.”

Academy tip

Vanuit de overzichtspagina (zie onderstaande afbeelding) navigeer je makkelijk naar de betreffende module waarover jij meer wil weten. Zo hoef je niet alle modules of lessen te behandelen en kun je je eigen leerpad kiezen. Bekijk de lessen waar jij op dat moment behoefte aan hebt of waarvan je je kennis wil uitdiepen.

Wij hopen dat jij ook de meerwaarde van de Bizon Academy ervaart en je jouw kennis vergroot. De Bizon Software Academy wordt continu aangevuld of vernieuwd met video’s en documenten. Doe daar je voordeel mee! Stay curious, keep learning. Wij proberen je daarin te blijven enthousiasmeren. Heb jij tips of suggesties voor de Academy? Laat het ons weten.

img
icon