Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nieuwe lessen beschikbaar voor E-Learning IBS in de Bizon Academy

  • Geplaatst op 5 augustus 2021
  • Door : Ruud Stijnen | Adviseur Bewindvoerders

Je hoeft je deze zomer niet te vervelen! Wij hebben op dit moment al meer dan 18 uur les materiaal, 43 opdrachten en 9 toetsen voor je klaar staan.

Meer dan 170 lessen live in de Bizon Academy

Er staan inmiddels 24 modules met 173 lessen live op onze Bizon Software Academy voor de E-learning Inkomensbeheer & Bewindvoering Software. Dat zijn meer dan 130 video, 43 opdrachten, 9 kennistesten en 10 downloads. Continu wordt het studiemateriaal aangevuld of vernieuwd.

Bizon Academy

Bizon Software Academy is het gratis online leerplatform van Bizon. Het is onze missie om al onze klanten optimaal met onze software te laten werken: dat draagt namelijk bij aan een soepele werkdag. Om het kennisniveau over onze software onder gebruikers op peil te houden, hebben we een laagdrempelige online leeromgeving gelanceerd: Bizon Academy. Exclusief voor klanten hebben we daarom de Bizon Academy ingericht met korte video’s, presentaties, handleidingen, releasenotes en andere downloads.

E-Learning IBS

De E-learning IBS (Inkomensbeheer en Bewindvoering Software) is opgedeeld in kleine, hapklare brokken. In elke module wordt een verdiepingsslag gemaakt op een deelproces van de werkzaamheden die jij als professionele bewindvoerder uitvoert.

Denk hierbij aan processen zoals het verwerken van inkomende post en documenten, het (digitaal) communiceren met cliënten, schuldeisers en andere instanties of relaties, het betaal- en bankproces, de digitale communicatie met de Rechtspraak en het vergroten van de betrokkenheid en zelfredzaamheid van cliënten en/of andere betrokkenen.

Eerste ervaringen zijn positief

De academy telt momenteel ruim 150 actieve gebruikers. We krijgen positieve reacties van de deelnemers.

“Wij zijn lyrische over de Academy!”

“We zijn gelijk begonnen 😉 dat wordt dit weekend lekker filmpjes kijken.”

“Uitstekend concept!”

Heb jij je al aangemeld?

Wil jij ook meer uit de Inkomensbeheer & Bewindvoering Software halen? Meld je aan voor de academy via academy.bizonsoftware.nl of jouw consultant!

icon