Bizon Software Academy: het gratis online leerplatform van Bizon

  • Geplaatst op 25 mei 2021
  • Door : Theo van Mol | Directeur

Weg met de complexe, onhandige en tijdsintensieve handelingen. Wij vinden dat jouw financiële administratie geen pijn moet doen én dat jij moet uitblinken in jouw eigen vakgebied. Het is ons doel dat jij alles uit onze software haalt om jouw werk makkelijker te maken. Exclusief voor klanten hebben we daarom de Bizon Academy ingericht: een e-learning omgeving met korte video's, presentaties, handleidingen, releasenotes en andere downloads.

Bizon Academy: gratis e-learning

Wij bouwen continu aan mooie software op basis van jullie input. We merken echter dat nieuwe functionaliteiten niet altijd gevonden worden door eindgebruikers. Het is onze missie om al onze klanten optimaal met onze software te laten werken: dat draagt namelijk bij aan een soepele werkdag. Om het kennisniveau over onze software onder gebruikers op peil te houden lanceren we een laagdrempelige online leeromgeving: Bizon Academy.

Wat is E-learning?

Letterlijk vertaald, betekent ‘e-learning’ online leren. Deze moderne manier van leren komt voort uit de digitale ontwikkelingen van de afgelopen decennia. Alle leeractiviteiten, waarbij interactief gebruik wordt gemaakt van een computer verbonden met een computernetwerk, worden met e-learning geassocieerd.

Online leren: op jouw eigen tempo, waar en wanneer je maar wilt

Een groot voordeel van een online leeromgeving is de flexibiliteit. Op je eigen tempo neem je de leerstof tot je, waar en wanneer je maar wilt. Je benut hierdoor de lestijd beter én het is niet nodig om rekening te houden met reistijd. Dit bespaart tijd en geld.

Daarnaast is de informatie gemakkelijk te raadplegen en de opgedane kennis kan direct toegepast worden in jouw eigen (test)omgeving. De online training is opgedeeld in kleine, hapklare brokken. Dit wordt ook wel micro-learning genoemd. Deze manier van kennis overbrengen, past bij de huidige tijd waarin een sterke voorkeur voor korte leerinterventies bestaat. Dat levert een maximale leeropbrengst op!

Wat kan de Bizon Academy voor jou betekenen?

De Bizon Academy is er speciaal voor alle Bizon-klanten. Alle huidige gebruikers van onze software krijgen op termijn een persoonlijk account waarmee zij hun basiskennis opfrissen en zich wegwijs maken in nieuwe functionaliteiten en aanpassingen in de software. Er wordt tijd bespaard op het inwerken van jouw nieuwe medewerkers, door hen toegang te geven tot dit online leerplatform. Daarnaast creëren we hiermee een centrale plek waar we alle productinformatie delen en klanten actief informeren over wijzigingen en verbeteringen in de software.

Bizon community

Wij geloven in oprechte dienstverlening voor onze klanten. We staan voor gelijkwaardige en vriendschappelijke samenwerkingen: hoe halen we gezamenlijk het beste uit de organisatie? In de toekomst hopen we met deze online leeromgeving een plek te creëren waar onze klanten informatie met elkaar delen omtrent software of branchegerelateerde zaken. Denk dan aan het uitwisselen van bruikbare templates voor bepaalde workflows waar branchegenoten hun werk ook eenvoudiger en beter mee maken.

Gefaseerd uitrollen

Begin dit jaar zijn we begonnen met het vormgeven en vullen van de Bizon Academy. Nu beginnen we gefaseerd met de uitrol ervan. De Academy blijven we continu aanvullen met nieuwe content.

De eerste modules van onze e-learning voor onze bewindvoering software (IBS) staan klaar. Vanaf augustus nodigen we IBS gebruikers uit om aan onze Bizon Academy deel te nemen. De e-learning voor Finall en CGS volgen daarna. Houd onze website, nieuwsbrief en LinkedIn-pagina in de gaten voor alle updates.

Kun je niet wachten?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je alvast een kijkje nemen op de Bizon Academy? Dat kan: meld je aan op bizonsoftware.nl/academy en we geven je exclusief toegang. In ruil hiervoor vragen we je bereidheid tot een kort telefonisch contact ‘to pick your brain’. Op deze manier maken we de Bizon Academy samen beter.

img
icon