Bewindvoering

Software voor bewindvoerders & budgetbeheerders

Kies jij voor professionele financiële zorg door digitaal te communiceren met de Rechtspraak? Wil jij op accurate wijze de kwaliteitseisen bewaken en verantwoorden? Afgestemd op de laatste wet- en regelgeving? Bizon is al twintig jaar actief als softwareleverancier voor bewindvoering.

Bizon begrijpt jouw vakgebied

Als mensen moeite hebben een goede balans te vinden tussen inkomsten en uitgaven, kan iemand anders de financiële zorg op zich nemen. Dan komt men terecht bij een financieel dienstverlener. Een professional die de financiën in kaart brengt en de situatie stabiliseert. Met als doel: de cliënt schuldenvrij maken en hem weer zelfstandig zijn financiën laten beheren.

Bewindvoering is een manier om cliënten tegen zichzelf – en in sommige gevallen voor anderen – te beschermen. Heldere (digitale) communicatie, betrouwbare rapportage en het vastleggen van afspraken en post moet – anno 2020 – digitaal gebeuren. De bewindvoerder bespaart tijd én voor de cliënt zijn alle afspraken meteen duidelijk en altijd terug te vinden.

Al twintig jaar ervaring in bewindvoering

Al ruim twintig jaar staan we klaar voor bewindvoerders, budgetbeheerders, schuldhulpverleners en financieel coaches die hun cliënten op efficiënte en soepele wijze willen begeleiden op financieel-administratief gebied. We kennen jouw vakgebied dan ook op ons duimpje: we hebben de laatste technologische ontwikkelingen omarmd en nieuwe wet- en regelgeving toegepast in onze software.

Bizon is dé softwareleverancier voor budgetbeheer en bewindvoering

Of het nu gaat om het monitoren van geldstromen van cliënten, het maken van afspraken, beheren van post of een gedegen rapportage: ons  softwarepakket voor bewindvoering is all-in-one. Het is een onmisbaar gereedschap voor bewindvoerders, budgetbeheerders, schuldhulpverleners. Bekijk de lovende reviews van gebruikers.

Voor een meer gedetailleerde uitleg, nodigen wij je uit de productpagina over Inkomensbeheer & Bewindvoering Software (IBS) te bezoeken.

Branchespecifieke modules

Handige tools voor procesoptimalisatie, digitalisering, rapportages en documentmanagement die specifiek zijn ontwikkeld voor jouw branche.

Wil jij de administratieve druk in jouw werk verlichten? En de kwaliteitseisen bewaken? Ga dan in gesprek met een expert op het gebied van software voor bewindvoering van Bizon Software: Ruud Stijnen.

Deze Bewindvoerders gingen je voor:

  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon
  • icon

Gerelateerde kennisartikelen

Mentorschappen nu volledig digitaal
Vanaf 1 februari 2024 is het mogelijk om mentorschapszaken op te voeren in het Toezicht Systeem va...

Vanaf 1 maart 2024 hebben cliënten toegang tot Mijn CBM
Belangrijke mededeling voor bewindvoerders! We willen je graag op de hoogte brengen van de recents...

# 9 Tips voor bewindvoerders om dit jaar succesvol af te sluiten
Maak 2023 onvergetelijk af en start 2024 vlekkeloos op met onze eindejaarstips voor Bewindvoerders...

Belangrijkste ontwikkelingen in de nieuwe versie van de software
De belangrijkste ontwikkelingen in de software uit de nieuwe versie van oktober 2023 op een rij!

icon