Uitgeverij

Heb jij als uitgeverij grip op jouw verkopen? Realtime inzicht in de financiën? Altijd toegang tot heldere rapportages voor inzicht in verkooporder-afhandeling, voorraadbeheer en facturatie? Bizon is al twintig jaar actief als softwareleverancier voor de wereld van uitgeverijen!

Software voor uitgeverijen? Dat is Finall! Deze software oplossing komt tot in detail tegemoet aan de behoeften van jouw sector.

Bizon begrijpt jouw vakgebied

In een dynamische markt wil je grip en inzicht op de financiële administratie. Originaliteit, creativiteit en een enorme flexibiliteit zijn voorwaarden om in de wereld van uitgeven succesvol te zijn. Focus op jouw kerntaak: het uitgeven van – digitale of gedrukte – boeken. Het softwarepakket Finall neemt de financiële administratie voor zijn rekening!

Uitgeven als kerntaak

In alle hectiek is een goed financieel overzicht van groot belang, daarom ondersteunt Bizon Software op het gebied van;

  • Verkooporder-afhandeling
  • Voorraadbeheer
  • Facturatie
  • Preprocessing inzake royalty-afdracht

Onze software biedt een koppeling met Centraal Boekhuis en andere externe- of eigen voorraadsystemen. Bizon heeft in Finall, hét financiële softwarepakket voor uitgeverijen, specifieke oplossingen ingericht die volledig toegespitst zijn op de bijzondere sector waar jij werkzaam in bent.

Wil jij meer grip op de financiële administratie van jouw organisatie? Dagelijks inzicht in verkoopcijfers, voorraden en facturatie? Ga dan in gesprek met een expert op het gebied van software voor de uitgeverijsector: Jaap Van Vugt. Hij maakt graag vrijblijvend kennis met je!

Deze uitgeverijen gingen je voor:

  • icon
  • icon
  • icon

Gerelateerde kennisartikelen

What’s New in de oktober versie van onze applicaties?
De oktober versie van onze applicaties is beschikbaar. In dit artikel worden de hoogtepunten uit d...

Zijn software ontwikkelaars kunstenaars?
Bizon Software bestaat 20 jaar! In een serie interviews met collega’s kijken we terug op 20 jaar...

Wij zijn bereikbaar! Maatregelen ivm corona
Het coronavirus en de gevolgen daarvan treffen iedereen. Wij hebben ook de nodige maatregelen getr...

icon