Zorg en Welzijn

Bizon Software: de menselijke maat in software voor de zorgsector

Wil jij zorg en financiën gescheiden houden? Samenwerken met een partner die even hoge eisen stelt aan software als jij aan zorg? Vind jij ook dat moderne zorg gebaseerd is op zelfredzaamheid en eigen regie? Bizon is al twintig jaar actief als softwareleverancier voor de zorgsector!

Software voor zorg & welzijn? Dit zijn onze softwarepakketten voor ‘Zorg & Welzijn’:

Zorg is jouw zorg, software de onze!

Technologische vernieuwingen in het zorglandschap krijgen veel aandacht. Innovatie helpt de zorg te verbeteren, maar biedt vooral efficiency in de ondersteunende ICT-omgeving en zorgt ervoor dat zorginstellingen digitaal samenwerken met diverse partijen. Het is een markt die geconfronteerd wordt met allerlei pittige uitdagingen, zoals wijzigingen in het financieringsmodel, investeringen en voortschrijdende digitalisering. Met onze specifieke software voor de zorgsector werk je sneller, efficiënter en slimmer: dat scheelt je veel werk!

Unieke pakketten

We hebben unieke programma’s ontwikkeld voor de diverse deelgebieden binnen het zorglandschap, zoals de GGZ, verslavingszorg, SMO, AMV, thuiszorg, jeugdzorg en gezondheidscentra. Pakketten die gespecificeerde zorg financieel helder in kaart brengen en administratieve lasten verlichten voor de zorgmedewerker. In alle gevallen zorgen onze softwareprogramma’s voor een helder overzicht, beduidend meer efficiency en…rust in de organisatie.

GGZ, verslavingszorg, SMO en thuiszorg

Als medewerkers met geld van de zorginstelling aankopen mogen doen ten laste van de eigen organisatie en/of cliënten of zakgeld verstrekken aan bewoners van de zorginstelling, heb je duidelijkheid en transparantie nodig. De medewerker is verantwoordelijk voor de verantwoording van de aankoop en kan deze overal en altijd digitaal verantwoorden met onze mobiele oplossingen. Naast het financiële softwarepakket Finall, is het CliëntGelden Systeem (CGS) van Bizon geschikt voor zorginstellingen.

Jeugdzorg

Door de komst van nieuwe wet- en regelgeving en decentralisatie van jeugdzorg naar gemeenten, is de zorg voor jongeren getransformeerd. Veel zorgaanbieders ervaren financiële druk en vinden dat de administratieve lasten sinds 2014 alleen maar zijn toegenomen. Met onze flexibele oplossingen kunnen wij jeugdzorg instellingen ondersteunen bij digitaal en efficiënt werken. Bespaar daarmee kosten zodat jij je volledig op de zorg van jouw cliënten kan richten.

Softwarekoppelingen

De efficiencyslag die je met de software van Bizon behaalt, is met name toe te schrijven aan de integratie die Bizon maakt met andere zorggerelateerde software. Bizon koppelt haar eigen pakketten aan o.a. IJW, Collabris en Vecozo.

Wil jij de financiële administratie en de zorgtaken binnen de organisatie gescheiden houden? En tegelijkertijd de administratieve lasten voor de zorgmedewerker verlichten? Ga dan in gesprek met een expert op het gebied van software voor de zorgsector: Frank van Lieshout.

Deze organisaties gingen je voor:

 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon
 • icon

Gerelateerde kennisartikelen

Nieuwe software updates december 2022
Per applicatie bespreken we de belangrijkste ontwikkelingen van de nieuwe versie van december 2022...

Nieuwe versie juni 2022: de belangrijkste ontwikkelingen
Eind deze week is er een nieuwe versie van onze software pakketten beschikbaar. Benieuwd naar de h...

Wij beginnen vast met onze goede voornemens
Wij zijn overtuigd van de voordelen van E-factureren via Peppol. Dat is de toekomst en wordt de st...

Implementatietips van onze experts: “Een gefaseerde aanpak is de beste tactiek”
Elke organisatie pakt een implementatietraject anders aan: onze adviseurs begeleiden organisaties ...

icon