Budget Solutions

Samenwerking staat voorop!

Een interview met Ger Mies (eigenaar Budget Solutions).
“De kracht van Bizon Software is dat er naar je geluisterd wordt en met je wordt meegedacht. Het product blijft in ontwikkeling, samen werken we aan verbeteringen. Er wordt altijd in oplossingen gedacht.” Dat zegt Ger Mies wanneer wij hem spreken over de samenwerking met Bizon, haar software en medewerkers. Maar er zijn nog meer redenen waarom hij prettig met Bizon samenwerkt.

Alles in één systeem: geïntegreerd digitaal archief en office

Budget Solutions liep tegen grenzen aan bij hun vorige softwareleverancier waardoor ze met performance problemen te maken kregen. De issues? Er ontbraken bepaalde functionaliteiten. Daarom koos Ger Mies voor een andere route, die weliswaar een grotere investering vergde maar veel gemak oplevert.

Het resultaat? Budget Solutions werkt nu veel efficiënter en flexibeler. Door de volledige digitalisering van de dossiers besparen ze aanzienlijk veel tijd bij het archiveren. Omdat nu alle documenten in één systeem staan maakt het ook niet uit vanaf welke locatie je werkt. Mies: “Thuiswerken is eenvoudiger geworden en het is niet langer nodig om allerlei documenten mee te sjouwen. Ook liggen documenten niet meer thuis op de keukentafel waardoor de beveiliging in het kader van de privacy en AVG in het geding komen.”

Management informatie

Steeds meer organisaties zien het belang van stuurinformatie en dashboards voor managers. “De software van Bizon biedt mij veel meer inzicht dankzij de mogelijkheden voor management dashboard. Ik ben niet afhankelijk van Bizon als leverancier om de voor mij gewenste informatie uit het systeem te halen en te analyseren. Dat gaat echt veel makkelijker als voorheen met het andere systeem.”

Efficiënt werken

Budget Solutions behaalt veel winst op het gebied van digitalisering. Mies: ‘We zijn minder tijd kwijt met archivering. Bovendien merk ik door de nauwe samenwerking dat er nog veel mooie dingen in de pijplijn zitten. Die opnieuw bijdragen aan efficiënter werken en de hoeveelheid dossiers die je per fte kan managen positief beïnvloeden. Toen wij begonnen met Bewindvoering was de norm die in de markt gehanteerd werd ongeveer 60 dossiers per fte. Wij zitten nu al op 70.  Dat kan alleen maar omdat we efficiënter kunnen werken en onze werkprocessen stroomlijnen.”

Laagdrempelig contact & prettige samenwerking

Budget Solutions over de samenwerking met Bizon Software: “In de implementatiefase kregen we goede support van Bizon. In het begin ben je nog onbekend met het systeem en is het even wennen. De mogelijkheden in de software zijn erg breed en we hebben het systeem goed leren kennen. Complimenten voor de helpdesk en de consultant.”

Naast de functionaliteiten en de performance van de software, heeft Budget Solutions in Bizon ook een partij gevonden die dezelfde toekomstvisie deelt en voor langdurige samenwerking gaat. “Mijn hart gaat namelijk sneller kloppen door innovatie. Daar ben ik continu mee bezig: groeien en beter worden, bovendien ben ik een control freak. Als gebruiker ben je gelijkwaardige gesprekspartner in ontwikkeling en groei van het product.”

Denktank

Samen maken we de software beter voor de toekomst, daar gelooft Bizon in. Daarom organiseren we Denktank sessie. Onze klanten en productmanagers komen dan bijeen om actuele en relevante zaken te bespreken, ontwikkelingen in de software en branche. “Daarin kunnen we kennis delen met andere collega bewindvoerders, dit is voor ons toegevoegde waarde”.

“Die laagdrempeligheid van Bizon past bij mij en bij Budget Solutions. Je zoekt toch samenwerkingspartners die bij je passen. En wij zijn een stelletje Brabantse vakidioten onder elkaar!”

  • Ger Mies
  • Eigenaar
img

Gerelateerde kennisartikelen

Realisatie van MijnIntake-koppeling voor Bewindvoerders is afgerond
Bewindvoerders opgelet! Bizon en Budlr slaan handen ineen met koppeling tussen het MijnIntake-plat...

Nieuwe software updates december 2022
Per applicatie bespreken we de belangrijkste ontwikkelingen van de nieuwe versie van december 2022...

Nieuwe versie juni 2022: de belangrijkste ontwikkelingen
Eind deze week is er een nieuwe versie van onze software pakketten beschikbaar. Benieuwd naar de h...

Rechtspraak update over ontwikkelingen in de KEI module
De ICT afdeling van de Rechtspraak, IVO, praat de software leveranciers elk jaar bij over de ontwi...

icon