FEBO

Wat hebben FEBO & Bizon gemeen?

Het streven naar een perfect product! De FEBO formule is eenvoudig: een perfect ambachtelijk product neerzetten met behulp van vakmensen. Bizon Software deelt die visie op ondernemerschap. Bij FEBO staan productie, presentatie en bereiding centraal in dat proces. Bij Bizon Software staan flexibiliteit, service en gelijkwaardige samenwerkingen voorop. We blikken terug op onze samenwerking!

Over FEBO

De snacks van FEBO worden dagelijks vers bereid en met eigen koeltransport naar de vestigingen gebracht. Het unieke concept van FEBO maakt de organisatie een grote speler in de fastfoodsector. De juiste software helpt FEBO om deze rol te blijven vervullen.

Bizon Software en FEBO hebben eind 2007 gezamenlijk het toenmalige financiële pakket vervangen door Finall. Anno 2015 zette FEBO samen met Bizon Software weer een stap op het gebied van digitalisering: onze mobiele oplossing FactFlow werd in dat jaar uitgerold binnen de organisatie.

Razendsnelle implementatie

In een korte tijd mede dankzij de vastberadenheid en toekomst visie van financieel manager Frank de Nijs bij FEBO hebben we in 2007 Finall geïmplementeerd bij FEBO. Frank de Nijs beaamde die snelle doorlooptijd. “Met Finall van Bizon wist ik dat ik voor één van de betere pakketten in de markt koos. De goede prijs-kwaliteit verhouding maakte de beslissing nog gemakkelijker. Ik werk nu al heel lang met Finall en ik ben nog geen dag ontevreden geweest over het pakket van Bizon.”

Goede service staat voorop

Bij Bizon staat niet de software, maar de klant centraal. In een wereld waarin persoonlijk contact steeds zeldzamer wordt, willen wij graag goed bereikbaar blijven. Frank: “Als financieel manager ben je vooral op zoek naar een duidelijk en stabiel pakket. Finall bleek de juiste match te zijn. Het pakket is eenvoudig, transparant en zeer gebruikersvriendelijk. Ik ben erg tevreden over de helpdesk van Bizon. Als er een probleem optreedt, kun je altijd bij Bizon terecht. Bij updates van het systeem ontvang ik advies en ondersteuning van Bizon, erg behulpzaam!”

Finall verbindt

Door flexibele koppelingsmogelijkheden met (huidige) systemen in uw organisatie is de financiële administratie snel (weer) op orde. Frank: “Ik ben in principe met een schone lei begonnen. Uiteindelijk moet er altijd bepaalde data worden ingelezen en ingericht. Door de koppeling met onze eigen systemen verliep de transitie zonder obstakels.”

Bijzondere samenwerking

Tijdens de klantendag in 2019 vertelde Frank de Nijs over de bijzondere samenwerking tussen FEBO en Bizon Software. Bekijk onderstaande video voor een impressie daarvan.

“Finall is duidelijk en stabiel. Dat was voor mij de voornaamste reden om voor de financiële software van Bizon te kiezen!”

  • Frank de Nijs
  • Financieel manager

Gerelateerde kennisartikelen

De winnaar is bekend – Bizon Academy
Iedereen kan weleens wat aanmoediging gebruiken, daarom hebben we een mooie prijs verloot onder on...

Wij beginnen vast met onze goede voornemens
Wij zijn overtuigd van de voordelen van E-factureren via Peppol. Dat is de toekomst en wordt de st...

7 tips voor een sterk wachtwoord
Hoe ga je veilig met wachtwoorden om? Welke technieken gebruiken kwaadwillenden? We geven tips voo...

Wij zijn bereikbaar! Maatregelen ivm corona
Het coronavirus en de gevolgen daarvan treffen iedereen. Wij hebben ook de nodige maatregelen getr...

icon