Jeugdbescherming west

Jeugdbescherming west gaat voor flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid

Als het financiële softwarepakket van uw organisatie verouderd is, gaat u op zoek naar een nieuwe oplossing die precies voldoet aan de wensen van uw organisatie en uw medewerkers. Peter Bosch (Controller & Hoofd Financiën bij Jeugdbescherming west) vond een geschikte match in Bizon Software.

Finall, FactFlow & Hosting door Bizon Software

Bescherming van data, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid zijn basisprincipes voor financiële software. Finall van Bizon Software is hét antwoord op de behoeften van financieel verantwoordelijken binnen organisaties. FactFlow, een programma dat u helder zicht geeft op de inkoop, is naadloos geïntegreerd met Finall. Jeugdbescherming west koos voor één aanspreekpunt door deze producten te combineren met hosting door Bizon Software.

“Bij de zoektocht naar een geschikt softwarepakket hebben we rekening gehouden met onze primaire wensen. We willen digitaal werken, facturen versturen vanuit het pakket, flexibiliteit en schaalbaarheid. Bovendien bestaat Jeugdbescherming west uit drie stichtingen waar drie aparte administraties aan gekoppeld zijn: dat willen we vanuit één systeem aan kunnen sturen.” Peter Bosch (Controller & Hoofd Financiën bij Jeugdbescherming west)

Voordeel voor hele team

Factuurscanning, declaratie, financiële rapportage, orderbeheer, documentmanagement, versturen van facturen en managementtaken. Binnen een organisatie werken verschillende mensen met de software van Bizon.

Peter: “Onze medewerkers zijn zeer tevreden met het pakket. Het opvragen van heldere overzichten gaat gemakkelijker, inzage in het totaal van openstaande posten werkt goed en het corrigeren van eventuele boekfouten gaat sneller. Onze administratie verloopt hierdoor veel soepeler.

Ik werk zelf niet dagelijks met de software en maak vooral gebruik van de beheer- en rapportage functies, zoals het opvragen van financiële overzichten om inzicht te krijgen in onze organisatie. Maar ik voeg ook regelmatig nieuwe medewerkers in FactFlow toe en pas hun rechten aan.

Op het moment dat er vragen van medewerkers zijn, kijk ik natuurlijk mee. Bovendien versturen wij de factureren naar verschillende gemeenten op basis van specifieke afspraken. Die facturen moeten dus wel goed gecheckt worden voor ze de deur uitgaan.”

Snelle implementatie

De implementatie van nieuwe financiële software wordt vaak geassocieerd met een enorme investering qua tijd en energie. Dat kan ook anders.

Peter: ”Ik was projectleider tijdens het implementatietraject. We hebben geen uitgebreid plan van aanpak gemaakt omdat het eigenlijk vrij overzichtelijk was. De implementatie gaf niet veel problemen en ging zeer voorspoedig.

Tijdens het implementatietraject heeft Ineke Mooijman, consultant bij Bizon Software, ons geadviseerd over de koppeling met andere pakketten. Dat werkt prima. Finall biedt uitgebreide koppelingen met andere systemen waar wij al mee werkten, zoals Beaufort van Raet. Ook worden de declaratieregels uit IJ in Finall geïmporteerd en verwerkt tot facturen, de door Bizon geleverde oplossing hiervoor is bovendien in korte tijd gerealiseerd.”

Samenwerken

“Op het moment dat er vragen zijn, worden die door de helpdesk van Bizon snel opgelost. De relatie met Bizon is uitstekend, ook voor de medewerkers. Het systeem werkt zo gemakkelijk dat je er in de praktijk heel goed mee uit de voeten kunt.”, aldus Peter.

Een goede samenwerking met uw softwareleverancier is essentieel. Bij Bizon Software adviseren we u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie. U mag altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze consultants.

Peter Bosch, Controller & Hoofd Financiën bij Jeugdbescherming west: “Finall is flexibel in te richten en aan te passen. Bovendien een prettig en zeer betrouwbaar softwarepakket om agile mee te werken.”

Over Jeugdbescherming west

Jeugdbescherming west komt in actie als de veiligheid en de ontwikkeling van een kind of jongere bedreigd worden en speciale expertise nodig is. De gecertificeerde hulpinstantie begeleidt kinderen en jongeren, hun ouders en andere betrokkenen om te voorkomen dat situaties verder escaleren. Ze hanteren een gezinsgerichte aanpak waardoor ze nauw samenwerken met plaatselijke jeugd- en gezinsteams.

“Finall is flexibel in te richten en aan te passen. Bovendien een prettig en zeer betrouwbaar softwarepakket om agile mee te werken.”

  • Peter Bosch
  • Controller & Hoofd Financiën
img

Gerelateerde kennisartikelen

Nieuwe software updates december 2022
Per applicatie bespreken we de belangrijkste ontwikkelingen van de nieuwe versie van december 2022...

Nieuwe versie juni 2022: de belangrijkste ontwikkelingen
Eind deze week is er een nieuwe versie van onze software pakketten beschikbaar. Benieuwd naar de h...

Wij beginnen vast met onze goede voornemens
Wij zijn overtuigd van de voordelen van E-factureren via Peppol. Dat is de toekomst en wordt de st...

Implementatietips van onze experts: “Een gefaseerde aanpak is de beste tactiek”
Elke organisatie pakt een implementatietraject anders aan: onze adviseurs begeleiden organisaties ...

icon