Myrtax Bewindvoering

Klant in beeld …. Myrtax Bewindvoering zet software van Bizon maximaal in!

“De communicatie en begeleiding van Bizon Software is treffend en ervaren wij als prettig. Onze samenwerking verloopt prima!” – Edwin Brouwer (eigenaar Myrtax Bewindvoering)

Myrtax Bewindvoering is er om mensen te helpen bij het beheren van hun financiën. Myrtax heeft als belangrijkste criterium dat de cliënt op elk gewenst moment inzicht heeft in de eigen financiële positie.

De Inkomensbeheer en Bewindvoering Software (IBS) van Bizon Software, maakt dit mogelijk.

Over de Inkomensbeheer en Bewindvoering Software (IBS)

Het dagelijks monitoren en opvolgen van geldstromen, taken, schulden, post, afspraken en mail, is een intensief proces. Met de bewindvoering software van Bizon kun je deze taken op een eenvoudige manier uitvoeren.

De betaal-, bank- en rapportageprocessen verlopen grotendeels automatisch. IBS attendeert je op uitval, deadlines, overschrijdingen en andere bijzonderheden.

Edwin Brouwer: ”Ik ben bekend met verschillende softwarepakketten en de verschillende aanbieders. Ik wist waar ik naar op zoek was, dat vond ik in dit pakket van Bizon.”

Myrtax Bewindvoering & IBS: de pluspunten

Brouwer: “Het implementeren van IBS heeft ervoor gezorgd dat we een aantal zaken een stuk sneller kunnen oppakken. Deze software biedt meer mogelijkheden, autorisatielevels, management tools voor een uitgebreid overzicht en post- facturatie- en documentenherkenning. Snelheid is een van de belangrijkste pluspunten.

Het vorige systeem bood in vergelijking met IBS onvoldoende functionaliteiten aan. Ik zou het zeker aan mijn collega’s in het vak aanraden.”

Madelon Peters (assistent bewindvoerder bij Myrtax Bewindvoering): “IBS is absoluut een aanrader. Wij werkten nog volledig op papier. Ik gaf voorheen een post-it aan een collega met daarop een taak of reminder. Dat kun je je nu niet meer voorstellen. Het invoeren van betalingen ging ook nog handmatig. Nota’s die binnenkwamen per post moesten we zelf invoeren. Op deze vlakken – takenbeheer en facturatie – hebben we enorme tijdswinst behaald.”

De implementatie

Stress en zorgen over het overstappen op een nieuw softwaresysteem is vaak dé reden waarom het optimaliseren van de bedrijfsvoering wordt uitgesteld. Bizon Software realiseert een veilige, snelle en stressvrije implementatie.

Peters: “Dit is een partij die begrijpt dat heldere communicatie en stabiele begeleiding noodzakelijk zijn.Wij hebben hier vooraf ook even tegen de implementatie op gezien. Dat is in het begin wel even spannend. Het omzetten van het ene systeem naar het andere, dat is altijd even zoeken.

De historie uit het oude systeem hebben we meegenomen, omdat Thijs Jonker (consultant van Bizon Software) een manier had gevonden om de gegevens over te zetten. De achterkant heeft hij verzorgd, de rest hebben we in samenspraak gedaan. Thijs heeft dat goed uitgezocht.Vanuit Bizon was een goede begeleiding opgezet. Thijs is hier bijvoorbeeld de hele dag geweest toen het systeem in gebruik werd genomen. En we kunnen nu nog bij Bizon terecht.”

Begeleiding en support

Peters: “Binnen een paar uur komt er vaak al antwoord op een vraag. Wij nemen ook deel aan de viermaandelijkse denktank sessies en gaan naar de jaarlijkse klantendag van Bizon. Het is altijd goed om van andere instanties te horen hoe zij met een systeem werken. We willen toch weten hoe we nog optimaler van een systeem gebruik kunnen maken.”

Ik ben bekend met verschillende softwarepakketten en de verschillende aanbieders. Ik wist waar ik naar op zoek was, dat vond ik in dit pakket van Bizon.”

  • Edwin Brouwer
  • Eigenaar

Gerelateerde kennisartikelen

Mentorschappen nu volledig digitaal
Vanaf 1 februari 2024 is het mogelijk om mentorschapszaken op te voeren in het Toezicht Systeem va...

Vanaf 1 maart 2024 hebben cliënten toegang tot Mijn CBM
Belangrijke mededeling voor bewindvoerders! We willen je graag op de hoogte brengen van de recents...

# 9 Tips voor bewindvoerders om dit jaar succesvol af te sluiten
Maak 2023 onvergetelijk af en start 2024 vlekkeloos op met onze eindejaarstips voor Bewindvoerders...

Belangrijkste ontwikkelingen in de nieuwe versie van de software
De belangrijkste ontwikkelingen in de software uit de nieuwe versie van oktober 2023 op een rij!

icon