SGE

Terugblikken op de samenwerking met Eindhovense gezondheidscentra SGE

SGE Gezondheidscentra koos al in 2004 voor Bizon Software. In 2020 blikken we terug op de succesvolle samenwerking tussen de organisaties die hun geboortegrond delen. Beide bedrijven zijn ontstaan in en werken nog steeds vanuit Eindhoven. SGE is ruim 35 jaar actief in alle wijken van de stad. Vanuit elf gezondheidscentra werken apothekers, huisartsen, psychologen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners samen aan de gezondheid en het welzijn van alle wijkbewoners.

Software voor een decentrale zorgorganisatie

De elf gezondheidscentra van SGE werken decentraal, hoewel er vanzelfsprekend veel kruisbestuiving tussen de centra plaatsvindt. SGE werkt continu aan oplossingen voor de toenemende vraag en complexiteit van de zorg in de stad. Dat doen ze vanuit de visie dat elk mens uniek is en zoveel mogelijk deel wil nemen aan de maatschappij. SGE streeft naar persoonlijke service, een hoge kwaliteit van behandeling en continue verbetering en ondernemerschap. De juiste financiële software van Bizon helpen SGE om deze rol te blijven vervullen.

Bizon Software en SGE hebben in 2004 de handen ineen geslagen om het toenmalige boekhoudpakket van SGE te vervangen door Finall. Tien jaar later – in 2014 – besloot SGE om het digitale proces binnen de organisatie beter vorm te geven. Factflow van Bizon bleek de oplossing.

Goede koppelingen met Finall

Eén van de pluspunten van de financiële software Finall? De koppeling met andere partijen en softwarepakketten. Bas van Campenhout, financieel manager bij SGE Gezondheidscentra: “Op dat vlak komt Bizon erg goed voor de dag. Bij SGE werken wij met een groot aantal verschillende (medische) software pakketten die allemaal een koppeling met ons financiële systeem moeten kunnen maken. Dat werkt uitstekend.”

Een vlekkeloze implementatie

Bizon Software streeft erna om implementaties vlekkeloos te laten verlopen. Bas van Campenhout: “Wij zijn vrij soepel overgestapt. Finall en Factflow werken zeer gebruiksvriendelijk, daardoor kun je vrij gemakkelijk als grote organisatie overstappen. Daarnaast biedt Bizon voldoende hulp bij vraagstukken over inrichting van de autorisatieflow of koppelingen met onze andere bedrijfsprocessen. Petje af!”

“De helpdesk van Bizon Software is uniek. Ik denk dat weinig andere bedrijven eenzelfde service leveren!”

  • Bas van Campenhout
  • Financieel manager
img

Gerelateerde kennisartikelen

Nieuwe software updates december 2022
Per applicatie bespreken we de belangrijkste ontwikkelingen van de nieuwe versie van december 2022...

Nieuwe versie juni 2022: de belangrijkste ontwikkelingen
Eind deze week is er een nieuwe versie van onze software pakketten beschikbaar. Benieuwd naar de h...

Wij beginnen vast met onze goede voornemens
Wij zijn overtuigd van de voordelen van E-factureren via Peppol. Dat is de toekomst en wordt de st...

Implementatietips van onze experts: “Een gefaseerde aanpak is de beste tactiek”
Elke organisatie pakt een implementatietraject anders aan: onze adviseurs begeleiden organisaties ...

icon