WPG

WPG Uitgevers werkt al ruim 20 jaar met software van Bizon!

WPG Uitgevers is klant vanaf het eerste uur. Bizon Software was in de afgelopen 25 jaar verantwoordelijk voor meerdere succesvolle implementaties bij de uitgeversorganisatie. Onze software biedt de juiste support voor specifieke financiële processen van uitgeverijen, daarnaast hebben we de kennis en focus in huis om deze sector te ondersteunen op het hoogste niveau.

Bizon Software ondersteunt de uitgeversbranche

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep van multimediale bedrijven met als kernactiviteit het uitgeven van boeken en tijdschriften. Vernieuwing en kwaliteit hebben ertoe geleid dat WPG met haar multimediale uitgaven in alle markten haar positie heeft verankerd. Daar past een even modern softwarepakket bij. Daarom hebben Bizon Software en WPG – ruim 20 jaar geleden – de handen ineen geslagen.

“Ik ben lang geleden betrokken geweest bij de eerste implementatie van Finall voor de boekentak van WPG. Daarna hebben we alle boekhoudingen op deze omgeving aangesloten. Ik ben erg enthousiast over onze samenwerking.” Dick Pellegrom (financieel manager bij WPG Uitgevers)

Alle neuzen dezelfde kant op

Tot 2015 bestonden er meerdere administraties bij de verschillende bedrijfstakken van WPG. Bizon heeft de oude systemen van WPG (deels) overgenomen en een uniform systeem uitgerold. Dick Pellegrom: “We wilden bedrijfsbreed dezelfde boekhouding voeren. Centraal, vanuit één systeem. Gedateerde pakketten die we in huis hadden, beten in het stof. Deze staken schril af tegen het financieel pakket van Bizon. Finall biedt alle functionaliteiten die we nodig hebben. Daarnaast is het erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Bovendien ook mobiel toegankelijk. Het accorderen van facturen wordt mobiel afgehandeld met FactFlow, de geïntegreerde oplossing van Bizon.”

Service verbindt

Dick: “Bizon Software hoort misschien niet bij de ‘grote jongens’, maar dat blijkt juist in hun voordeel te werken. Service verlenen zit bij deze club mensen helemaal goed. De servicedesk is altijd bereikbaar en een oplossing of antwoord dient zich, per mail of telefoon erg snel aan. Tijdens de implementatie was Bizon Software intensief betrokken.”

De uitgeverijbranche is een dynamische sector. Veranderingen en uitdagingen dienen zich aan. Bizon heeft de ervaring en kennis in huis om uitgeverijen te ondersteunen bij hun financiële processen. “Het team van Bizon houdt van aanpakken. Ze staan dichtbij de klant en hebben de juiste kennis in huis om ons, een uitgeverij van boeken en tijdschriften zo goed mogelijk van heldere en inzichtelijke kennis te voorzien.” Aldus Dick.

Authenticiteit (be)loont

“Bij Bizon houdt de volledige dienstverlening niet op na implementatie. Daarna helpt Bizon de eindgebruikers van Finall goed op weg.” Dick Pellegrom, financieel manager bij WPG Uitgevers, wijdt een deel van de succesvolle samenwerking met Bizon aan de toewijding van de software leverancier. “We hebben onder grote tijdsdruk, erg veel bereikt. Bizon Software heeft ons tijdens dit traject erg goed ondersteund.”

“Het team van Bizon houdt van aanpakken. Ze staan dichtbij de klant en hebben de juiste kennis in huis om ons, een uitgeverij van boeken en tijdschriften zo goed mogelijk van heldere en inzichtelijke kennis te voorzien.”

  • Dick Pellegrom
  • WPG

Gerelateerde kennisartikelen

What’s New in de oktober versie van onze applicaties?
De oktober versie van onze applicaties is beschikbaar. In dit artikel worden de hoogtepunten uit d...

Zijn software ontwikkelaars kunstenaars?
Bizon Software bestaat 20 jaar! In een serie interviews met collega’s kijken we terug op 20 jaar...

Wij zijn bereikbaar! Maatregelen ivm corona
Het coronavirus en de gevolgen daarvan treffen iedereen. Wij hebben ook de nodige maatregelen getr...

icon