Certificering ISO 27001 en NEN 7510 vernieuwd

  • Geplaatst op 23 augustus 2019
  • Door : Theo van Mol | Directeur

Het houdt natuurlijk niet op bij het behalen van je certificering. Elk jaar toon je opnieuw aan dat je deze certificering verdient en dat hebben wij ook weer gedaan!

ISO 27001 en NEN 7510 certificering

Sinds 23 juli 2018 is Bizon Software officieel ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Beide normen zijn standaarden voor informatiebeveiliging. ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. NEN 7510 geldt specifiek voor informatiebeveiliging in de gezondheidszorg.

Informatiebeveiligingsmanagement-systeem onderhouden

Het beheren van je informatiebeveiliging stopt niet wanneer je je certificaat hebt ontvangen. Om de veiligheid van de informatie te blijven garanderen wanneer nieuwe beveiligingsbedreigingen zich voordoen, dienen de maatregelen mee te groeien met je bedrijf. Je blijft doorontwikkelen.

Veilige omgang met informatie blijft nog steeds een belangrijk punt van aandacht voor organisaties. Ook bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Goede bescherming van jouw gegevens en die van je cliënten vinden we erg belangrijk. Daarom hebben we hard gewerkt en veel tijd gestoken in het behalen van deze certificering. Maar daar stopt het niet!

Certificering vernieuwd

Tijdens de externe audit die eind juni van dit jaar plaatsvond, is opnieuw door BSI vastgesteld dat wij voldoen aan de gestelde eisen van de certificeringsnormen. Bovendien blijven we ook in de toekomst iedere dag werken aan kwaliteit en informatiebeveiliging.

icon