Declaraties verwerken nu ook mogelijk in Finall

  • Geplaatst op 17 maart 2022
  • Door : Frank van Lieshout | Adviseur Zorg & Retail

Software is nooit af! Wij zoeken altijd naar verbeteringen en aanvullingen op onze bestaande oplossingen. En daarvoor hoeven we niet altijd het wiel opnieuw uit te vinden. Het vinden van de juiste samenwerkingen zorgt ervoor dat wij een totaaloplossing aan je kunnen bieden.

Digitale en mobiele oplossingen

Wij leveren verschillende digitale oplossingen voor de markten die wij voorzien van financieel administratieve software oplossingen. Met FactFlow kun je makkelijk digitaal je inkomende factuurstromen verwerken. Met de MobiBon kun je eenvoudig uitgaven registeren en verantwoorden in de zorg.

Samenwerking voor optimaal gebruik: digitaal facturen verwerken via peppol

Het is mogelijk om facturen rechtstreeks van jouw leverancier in je financiële software pakket te ontvangen. In Finall kun je facturen van systeem naar systeem uitwisselen met behulp van Peppol door onze samenwerking met eVerbinding. Dat levert veel voordelen op! Ontvang jij je facturen al digitaal? Per mail? Digitaal facturen ontvangen gaat veel verder dan dat, bekijk het hier.

Mooie toevoeging: declaratie app

Maar niet alleen de factuurverwerking wordt steeds meer digitaal. Er bestaan allerlei oplossingen, ook voor je administratie. Als een mooie toevoeging aan onze diensten, kun je nu in Finall declaraties digitaal verwerken. Denk hierbij aan declaraties van personeel of vrijwilligers zoals reiskosten die zij hebben voorgeschoten met eigen geld.

Samenwerking met Klippa

Hiervoor zijn we de samenwerking aangegaan met Klippa. Zij leveren een declaratie applicatie. Wij verzorgen voor jou de inrichting en blijven je aanspreekpunt voor je financiële applicatie. Een one-stop-shop.

Hoe het werkt? Heel eenvoudig

Maar echt! In een paar stappen is het geregeld:

  1. De medewerker maakt een foto van de bon
  2. En geeft aan welke kostensoort, kostenplaats of locatie en eventueel projectnummer het betreft.
  3. De declaraties worden goedgekeurd door de juiste medewerkers
  4. En de goedgekeurde declaraties worden rechtstreeks in Finall geboekt en verwerkt inclusief de documenten als bijlage.

Voor de medewerker is in de declaratie app vervolgens zichtbaar welke declaraties zijn goedgekeurd en betaald.

Voordelen

De koppeling van Finall en Klippa is uniek omdat de declaratie direct wordt klaargezet, na goedkeuring, in Finall via een API koppeling. Alle papieren stromen (mail of Excel) in dit declaratieproces verdwijnen. Je biedt je medewerkers of vrijwilligers het gemak van het invoeren van de gemaakte kosten in een eenvoudige en gebruiksvriendelijke app en je hoeft zelf niet meer de declaratie te boeken, want die staat gewoon al voor je klaar! De uitbetaling van de goedgekeurde declaraties kan op een door jezelf te kiezen moment direct uit Finall. Medewerkers hoeven bijvoorbeeld niet meer te wachten op de verrekening via het salaris.

Meer weten?

Neem contact op met Frank. Hij vertelt je er graag wat meer over, of vraag een demo aan waarin Frank je samen met Jaap laat zien hoe eenvoudig het werkt.

img
icon