Bizon software ontvangt ISO27001 en NEN7510 certificaat van DEKRA

  • Geplaatst op 24 november 2022
  • Door : Theo van Mol | Directeur

Bizon Software heeft op 18 november 2022 het certificaat voor ISO27001 en NEN7510 van test- en certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. Dit geeft aan dat wij voldoen aan de eisen voor informatiebeveiliging.

ISO 27001 en NEN 7510 certificering

Sinds 18 november 2022 is Bizon Software opnieuw ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Beide normen zijn standaarden voor informatiebeveiliging. ISO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging. NEN 7510 geldt specifiek voor informatiebeveiliging in de gezondheidszorg.

Certificering behaald

Tijdens de externe audit die in augustus van dit jaar plaatsvond, is door DEKRA vastgesteld dat wij voldoen aan de gestelde eisen van de certificeringsnormen. Bovendien blijven we ook in de toekomst iedere dag werken aan kwaliteit en informatiebeveiliging.

“Op deze manier verkleinen we informatiebeveiligingsrisico’s en voorkomen we incidenten waardoor de continuïteit gewaarborgd kan worden. Door de certificering hebben we een Informatiebeveiliging managementsysteem opgezet waardoor we informatiebeveiligingszaken gestructureerd aan kunnen pakken en hier kritisch op blijven.” Marc Schrievers, Security Officer bij Bizon Software.

Over DEKRA

De certificering is uitgevoerd door DEKRA, één van de grootste test- en certificatie-instellingen ter wereld. DEKRA heeft uitgebreide expertise in het auditen en certificeren van managementsystemen op het gebied van kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en informatiebeveiliging.

icon