Realisatie van MijnIntake-koppeling voor Bewindvoerders is afgerond

  • Geplaatst op 6 juni 2023
  • Door : Ruud Stijnen | Adviseur Bewindvoerders

Bewindvoerders opgelet! Bizon en Budlr slaan handen ineen met koppeling tussen het MijnIntake-platform en de software van Bizon. We hebben de voordelen van deze samenwerking voor je op een rijtje gezet!

Samenwerking Budlr & Bizon

We zijn blij om te delen dat Bizon Software en Budlr een samenwerking zijn gestart om bewindvoerders te helpen bij hun intakewerkzaamheden. We werken samen aan een effectievere toekomst voor bewindvoerders en hun cliënten.

Budlr – MijnIntake

Budlr ontwikkelt technologie, specifiek gericht op het verbeteren van de intake- en analysefase van financiële zorg. Zij helpen o.a. bewindvoerders en budgetcoaches bij het sneller stellen van een financiële diagnose en het bepalen van het juiste hulptraject.

Hoe werkt het?

MijnIntake is hét intake-platform voor de financiële zorg. Met dit platform bespaart een hulpverlener veel tijd aan administratie en de hulpvrager krijgt de mogelijkheid om veel sneller de benodigde informatie aan te leveren.

Via het online platform verzamel je, samen met de cliënt, alle gegevens en maak je direct het dossier klaar voor de aanvraag van de beschikking. Denk daarbij aan:

  • Bank- en belastinggegevens
  • Invullen en ondertekenen van de Rechtspraakformulieren
  • Cliënt basisgegevens, gegevens partner en kinderen.
  • Bezittingen (o.a. RDW)
  • Budgetplan (o.b.v. opgehaalde bankmutaties)
  • Eventuele schulden

Door de koppeling met Bizon kunnen alle gegevens uit MijnIntake op elk gewenst moment worden overgezet naar IBS. Hierdoor start je snel met een rijk gevuld dossier en betrouwbare informatie. Daarnaast wordt er een profiel van een cliënt aangemaakt in onze software, zodat de aanvraag tot bewind kan worden gedaan. Wanneer het bewind wordt toegewezen, kunnen alle gegevens worden overgezet om vervolgens snel aan de slag te gaan met een kwalitatief compleet dossier.

Eerste klanten aangesloten

De eerste ervaringen met MijnIntake zijn positief. De eerste klanten zijn op het platform van Budlr aangesloten, waaronder ZuydGroep en Beaufin bewindvoering. In gesprek met Jeroen van Harten, bewindvoerder bij Beaufin, over de meerwaarde van deze koppeling: “De meerwaarde zit hem er vooral in dat je over meer actuele en accurate informatie beschikt aan het begin van het bewindvoeringstraject. Achteraf kom je niet voor verrassingen te staan en kun je direct anticiperen op een bepaalde situatie. Je hebt een completer beeld en alles is volledig digitaal, daardoor kun je gericht van start”, aldus Jeroen.

Meer weten?

We kijken ernaar uit om snel meer klanten met deze koppeling te laten kennismaken. Bij interesse verzorgt Budlr een vrijblijvende demo op locatie.
Interesse in de koppeling? Neem contact op met Ruud Stijnen.

icon