5 mythes over overstappen op een nieuw softwarepakket

  • Geplaatst op 3 december 2019
  • Door : Ruud Stijnen | Adviseur Bewindvoerders

Je organisatie groeit, maar je bedrijfssoftware groeit niet mee met je organisatie? Je tijd is kostbaar, maar toch besteed je nog erg veel uren per week aan het digitaliseren van post? Je wilt méér dossiers behandelen in minder tijd? Overstappen wordt als een enorme uitdaging gezien. Een aantal mythes ontrafeld!

Mythes, onwaarheden en spookverhalen: overstappen op nieuwe software wordt door veel managers als een enorme uitdaging gezien. Wij willen een aantal mythes uit de wereld helpen.

1. Overstappen kost veel tijd en geld.

Bizon Software helpt je efficiënt. Wij begrijpen dat je korte vragen wilt kunnen stellen, zonder dat je het gevoel hebt dat wij de meter direct aanzetten. Bizon Software biedt uitstekende service en advies.

2. Overstappen gaat gepaard met risico’s

Iedere professionele softwarepartij gaat voorzichtig om met gevoelige informatie van je bedrijf en jouw cliënten. Bizon Software garandeert een veilige migratie.

3. Overstappen betekent gegevens kwijtraken

Wij hebben ervaring met het snel en gecontroleerd overzetten van jouw cliëntadministratie. Er wordt gewerkt met een bewezen ‘Migratie Toolkit’ en een draaiboek waardoor je wordt ontzorgd en een groot deel van de werkzaamheden door ons wordt gedaan.

4. Overstappen is onmogelijk midden in het kalenderjaar

De jaarlijkse verantwoording aan de rechtbank (R&V) betreft een geheel kalenderjaar, daarom zet Bizon Software naast de basisgegevens ook de cliëntmutaties van het lopende jaar over. Op ieder moment wanneer je dat wenst.

5. Overstappen is lastig voor mijn personeel

Bizon Software is een ervaren partij en biedt uitstekend support bij overstappen. Wij komen op locatie uitleggen wat de grootste veranderingen zijn en vervolgens werken wij zij-aan-zij met je collega’s om de migratie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Word Bizonder!

Wil je volledig digitaal? Wil je nooit meer een document kwijt zijn? Wil je bewindsoftware die je nooit meer in de steek laat? Waarom stapt je niet over?

Dit zijn de belangrijke gegevens die wij met je overzetten:

  • Cliëntstamgegevens
  • Schulden + mutaties
  • Periodieken (volledig budgetplaatje)
  • Relaties/ Contacten / adres boek / partner- kindgegevens
  • Notities/taken
  • Volledig digitaal dossier (documenten)
  • Eigen omschrijving en mappenstuctuur wordt meegenomen + extra zoekwoorden (in omschrijving)

Stap nu over

Kies voor een optimale workflow met goedwerkende software van Bizon. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Flexibiliteit en service staan voorop: je hebt de keuze om gefaseerd over te gaan en gedurende de eerste weken krijg je extra ondersteuning waardoor de overgang soepel verloopt!

Meer informatie

Wil je meer informatie ontvangen over overstappen op een nieuw softwarepakket? Neem dan contact op met Ruud! Of bekijk de verschillende cases.

icon