De werkdag van consultants Thijs & Jordy

  • Geplaatst op 16 maart 2023
  • Door : Theo van Mol | Directeur

Als consultant bij Bizon Software ben je verantwoordelijk voor het implementeren van softwareoplossingen bij klanten. Hoe ziet een gemiddelde werkdag eruit? Thijs Jonker en Jordy van den Bosch, twee ervaren consultants bij Bizon Software, gaven een inkijkje in hun werkdag.

Met een kopje koffie in de morgen, een dag zonder zorgen

Hoewel geen dag hetzelfde is, begint de werkdag op kantoor vaak bij het koffieautomaat. Daar heb je de gelegenheid om even bij te praten met collega’s voordat je de dag vervolgt. Dan beginnen Thijs en Jordy met het checken van hun mailbox om te zien of er belangrijke berichten zijn van klanten of collega’s die hun aandacht nodig hebben.

Klantcontact

Als consultant bij Bizon Software is klantcontact erg belangrijk. Daar besteden Thijs en Jordy een groot deel van hun dag aan. De communicatie met klanten verloopt onder andere via e-mail en telefoon. Dit kan variëren van het beantwoorden van vragen over de implementatie van software tot het ondersteunen van de helpdesk bij het oplossen van problemen die klanten hebben met hun systemen.

Teams meetings maken ook deel uit van de dagelijkse routine. Dit zijn vergaderingen met klanten, waarbij verschillende onderwerpen worden besproken, zoals de voortgang van lopende projecten en mogelijke verbeteringen. Naast Teams meetings, bezoek je als consultant klanten op locatie voor een kick-off of een training.

Food for Thought tijdens de gezamenlijke lunch

Naast het werk met klanten, is er ook tijd om te ontspannen. Op kantoor maken Thijs en Jordy gebruik van de gezamenlijke lunch met hun collega’s. Daarna nog een korte wandeling zodat ze in de middag weer actief aan het werk kunnen. Ook als het regent, is er aan een beetje beweging geen gebrek en spelen ze een potje tafelvoetbal.

Samenwerkingen

Na de lunch is het tijd voor samenwerking. Intern bij Bizon, maar ook met klanten en partners. Tijdens deze samenwerkingen wordt er gewerkt aan nieuwe softwareoplossingen of aan het verbeteren van de bestaande systemen of koppelingen.

Lijkt dit jou ook wat?

Als jij geïnteresseerd bent in een baan bij Bizon Software, bekijk dan deze pagina voor onze openstaande vacatures.

img
img
img
icon